Club Atletisme L’Aire

El Club Atletisme L’Aire és una entitat esportiva sense ànim de lucre. Està inscrita amb el número 9725 al Registre d’Entitats Esportives de la Secretaria de l’Esport de la Generalitat de Catalunya des del 4 d’agost de 1997. D’altra banda, està també inscrita al Registre Municipal d’Entitats i Associacions de Granollers, amb el número 172.

Formem aquesta entitat un grup de ciutadans de Granollers i del Vallès Oriental que tenim com a finalitat fomentar, desenvolupar i practicar l’activitat física i esportiva, bàsicament l’atletisme amateur i federat també, segons es desprèn del contingut dels seus estatuts socials.


«Més de 20 anys d’història del Club i més de 400 membres.»


Volem informar-te breument sobre el Club Atletisme L’Aire.
Per pertànyer al club, cobrem una quota anual de 18€ i demanem als nostres membres que adquireixin la samarreta del club i que la llueixin a les seves carreres i/o entrenaments.
Pots inscriure’t a traves d’aquest enllaç.

Durant tot l´any, podeu trobar membres i simpatitzants del Club que es troben a les 19:30 a les pistes d’atletisme de Granollers i us hi podeu afegir. Normalment sempre anem a córrer pels camins, parcs i boscos del voltant.
En definitiva, tothom hi té cabuda.

D’igual manera, el fet de pertànyer al club et dóna dret a un carnet de soci amb accés a les pistes d’atletisme de Granollers, a més de nombroses promocions, descomptes i ofertes en roba, calçat i serveis mèdics per a esportistes.
Sempre busquem oferir els serveis que pensem que són interessants amb els nostres col·laboradors en benefici dels membres del club.


Com funciona

Característiques

Cobrem una quota mínima per cobrir les despeses del Club i recomanem lluir la samarreta del nostre club a les teves carreres i/o entrenaments.

Pots inscriure’t a traves d’aquest enllaç.

Horaris

Entrena tot l’any els dilluns, dimecres i divendres a les 19.30. (Consulta amb els membres del club altres possibilitats d’horari).

Objectius

Aconsegueix els teus objectius personals o col·lectius amb els nostres entrenaments personalitzats per a tota mena de reptes, gaudeix entrenant amb companyia i participa en les diferents curses, d’asfalt o de muntanya, amb nosaltres.

Avantatges

Promocions i ofertes en exclusivitat en tèxtil, calçat i serveis per a corredors.


Comença a fer La Mitja

Paral·lelament, cada any i durant més d’una dècada, el club s’encarrega amb l’Ajuntament i l’Associació La Mitja del programa “Comença a fer La Mitja”. Un programa específic d’uns 3 mesos on el principal objectiu és preparar-te per poder finalitzar la Mitja Marató de Granollers-Les Franqueses-La Garriga.

És un programa que es fa els dilluns, dimecres i divendres, en horari de les 19:30.
Amb diferents nivells que inclouen des dels que comencen fins a més experimentats.
Un programa que inclou una assegurança mèdica.

Aquest programa està gestionat pels monitors del Club Atletisme L’Aire i es duu a terme amb entrenaments específics per a cada nivell amb uns objectius esportius clars i assolibles. El programa dóna accés a les pistes d´Atletisme i a la resta d´instal·lacions per poder exercir la pràctica d´atletisme. Encara que majoritàriament els entrenaments es fan al voltant del passeig fluvial de Granollers.

A més, cada any s’intenta que els participants rebin algun obsequi en forma d’accessori esportiu.

El programa comença cada any a mitjans octubre fins al primer cap de setmana de febrer, data habitual de La Mitja de Granollers.