Política de privacitat

Quines dades personals recollim i per què les recollim

Dades del perfil

Quan us registreu al lloc, és possible que se us demani que proporcioneu determinades dades personals per mostrar-les al vostre perfil. El camp “Nom” és obligatori i públic, i els perfils d’usuari són visibles per a qualsevol visitant del lloc. És possible que sigui necessària o opcional una altra informació del perfil, tal com la configura l’administrador del lloc.

La informació d’usuari proporcionada durant el registre del compte es pot modificar o eliminar al tauler Perfil > Edita. En la majoria dels casos, els usuaris també tenen control sobre qui pot veure una part concreta del contingut del perfil, limitant la visibilitat camp per camp només als amics, usuaris registrats o administradors. Els administradors del lloc poden llegir i editar totes les dades del perfil de tots els usuaris.

Activitat

Aquest lloc registra determinades accions de l’usuari, en forma de dades d'”activitat”. L’activitat inclou actualitzacions i comentaris publicats directament als fluxos d’activitats, així com descripcions d’altres accions realitzades mentre s’utilitza el lloc, com ara noves amistats, grups recentment units i actualitzacions del perfil.

El contingut dels elements d’activitat obeeix les mateixes normes de privadesa que els contextos en què es creen els elements d’activitat. Per exemple, les actualitzacions d’activitat creades al perfil d’un usuari són visibles públicament, mentre que els elements d’activitat generats en un grup privat només són visibles per als membres d’aquest grup. Els administradors del lloc poden veure tots els elements d’activitat, independentment del context.

Els usuaris que els han creat poden suprimir elements d’activitat en qualsevol moment. Els administradors del lloc poden editar tots els elements d’activitat.

Missatges

El contingut dels missatges privats només és visible per al remitent i els destinataris del missatge. Amb l’excepció dels administradors del lloc, que poden llegir tots els missatges privats, el contingut dels missatges privats mai és visible per a altres usuaris o visitants del lloc. Els administradors del lloc poden suprimir el contingut de qualsevol missatge.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir de l’adreça electrònica (també anomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden baixar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Cookies

Utilitzem una galeta per mostrar missatges d’èxit i fracàs als usuaris que han iniciat sessió, com a resposta a determinades accions, com ara unir-se a un grup. Aquestes galetes no contenen dades personals i s’eliminen immediatament després de la càrrega de la pàgina següent.

Utilitzem galetes als directoris de grups, membres i activitats per fer un seguiment de les preferències de navegació d’un usuari. Aquestes preferències inclouen els darrers valors seleccionats dels menús desplegables d’ordenació i filtre, així com informació de paginació. Aquestes galetes no contenen dades personals i s’eliminen al cap de 24 hores.

Quan un usuari que ha iniciat sessió crea un grup nou, fem servir una sèrie de galetes per fer un seguiment del procés de creació del grup. Aquestes galetes no contenen dades personals, i s’eliminen en el moment de la creació correcta del grup o després de 24 hores.

Butlletins i correus electrònics

Si t’has subscrit al nostre butlletí o si ets membre del nostre lloc web (pots connectar-te) o si has comprat alguna cosa al nostre lloc web, és molt probable que rebràs algun correu nostre.

Només t’enviarem aquells butlletins als quals t’hagis subscrits o que corresponen a algun servei que et facilitem.

Per enviar-te correus electrònics, fem servir el nom i l’adreça de correu electrònic que ens has facilitat. El nostre lloc web també registra l’adreça IP que feies servir quan vas donar-te d’alta per prevenir abusos del sistema.

Aquest lloc web pot enviar correus electrònic a travès del sistema d’enviament de MailPoet. Aquest servei ens permet seguir les obertures i els clics als nostres correus electrònics. Fem servir aquesta informació per millorar el contingut dels nostres butlletins.

No es fa seguiment de cap altra informació identificativa fora d’aquest lloc web excepte l’adreça de correu electrònic.

Amb qui compartim les vostres dades

No compartim les dades amb ningú fora del web.